Снимка PexelsЗдравният министър на Турция Фахретин Коджа, който публикува тревожни данни

...
Снимка PexelsЗдравният министър на Турция Фахретин Коджа, който публикува тревожни данни
Коментари Харесай

Турция с радикални мерки срещу COVID-19, особено сред неваксинираните

Снимка Pexels

Здравният министър на Турция Фахретин Коджа, който разгласява тревожни данни в Туитър написа, че провинциите с високи равнища на имунизация са имали по-малко последствия от националния скок на заразявания с COVID-19. Всъщност, Измир да вземем за пример, който има имунизация над 75%, е имал по -малко случаи спрямо Шанлиурфа, където процентът на имунизация е 40,6%, а седмичните случаи се двоумят към 165 на 100 000пише Дейли Сабах, представена от 

Коджа продължи да приканва повече хора да се имунизират, отбелязвайки, че „ повече имунизации значат по -малко заболели “. Турция бележи връх по новозаразени от 1 май насам Турция означи нов антирекорд по брой новозаразени с ковид. 

В момента Турция обмисля дали да имунизира хора под 18 години против COVID-19 и да наложи ограничавания за неимунизираните. Според локални медии решението ще бъде прегледано на идващото съвещание на кабинета, което трябваше да се организира в понеделник, само че беше отсрочено заради десетките горски пожари в цялата страна, защото доста от министрите отидоха персонално да следят напъните за гасене на пожари. .

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР